Freitag, 9. Juni 2017

Aurul Monoatomic

    De-a lungul istoriei, aurul a fascinat, era considerat metalul pur, era asociat Soarelui, iar din punct de vedere energetic aurul pur era un bun conducator si catalizator, radiind un camp deosebit de puternic, cu o amprenta migrationala inalta. Aurul in forma sa monoatomica a fost cunoscut in decursul istoriei sub mai multe nume. A fost numit Lacrima de aur din ochiul lui Horus, Samanta Zeilor, Hrana Zeilor, Roua Alba, Porumbita Alba, Aurul Alb, MFKZT pronuntat ,,mufkuzt’’ in Egiptul antic, Piatra Paradisului in Alexandria, Amrit sau Amrut in India, Shemana in Mesopotamia (Irak), iar vesticii isi pot aminti de el ca fiind Mana referita in Cartea Exodului sau si mai recent, mult ravnita Piatra Filozofala a Evului Mediu. ORMEs (Orbital Rearanged Monoatomic Elements) sau ORMUS este cuvantul dat in epoca moderna de catre cel care a readus atentiei misterioasa materie.

    Aurul in stare monoatomica  a fost redescoperit deabia in anii ’80 de catre David Hudson, american din Arizona si mai apoi popularizat de Laurence Gardner, un american de origine elvetiana. Acesta din urma spune foarte simplu ca aurul in stare monoatomica este un praf alb ce este tot acelasi aur, dar atom cu atom. Orice analiza facuta in aceasta stare a materiei ne indica faptul ca nu mai avem de a face cu aurul clasic asa cum il stim noi, ci cu o forma unica si ciudata de siliciu. Ceea ce numim noi metale sunt structuri alcatuite din atomi ce nu sunt ei insisi metale, singurul lucru care le face metale sunt ,,lipiturile’’ dintre atomi sau electronii de valenta. Odata ce acestea dispar, dispare culoarea si starea metalica.

    Se pare ca si dumnezeu are nevoi materiale, ii place aurul si pietrele pretioase (de ce???) dovada fiind un verset din geneza:
(Geneza 2:10-14)„Un rau iesea din Eden si uda gradina; si de acolo se impartea si se facea patru brate. Numele celui dintai este Pison; el inconjoara toata tara Havila, unde se gaseste aur. Aurul din tara aceasta este bun; acolo se gaseste si bedeliu si piatra de onix. Numele raului al doilea este Ghihon; el inconjoara toata tara Cus. Numele celui de al treilea este Hidechel: el curge la rasaritul Asiriei. Al patrulea rau este Eufratul”
Aurul „bun” asa cum e descris in biblie, este posibil sa fie aurul pur, metalul pretios galben stralucitor sau aurul in forma sa monoatomica.
Bdeliul este o rasina, stravezie si foarte mirositoare, provenind de la un arbore care creste in Arabia. Rasina simbolizeaza puritatea si nemurirea, iar arborii care o produc sunt, uneori, luati drept simbol al lui dumnezeu.
Onixul e o piatra pretioasa, compusa din straturi de diferite culori, careia i se atribuie puteri benefice.

    Aurul este foarte prezent in biblie in toate formele, in starea lui solida sub forma de bijuterii, vesela, statui, etc. si in starea lui monoatomica sub forma de praf. Moise “luand vitelul de aur pe care-l facusera ei, l-a ars in foc, l-a facut pulbere si presarandu-l in apa, a dat-o sa o bea fiilor lui Israel.” (Iesirea (Exodul), cap 32, versetul 20). Pana acum nu ar fi avut nici un sens aceasta istorie pentru ca aurul ,,ars’’ devine aur topit si nu poate fi mancat nici macar pe paine sa nu mai vorbim ca ar fi solubil in apa. Se pare ca aici este vorba de aurul in forma sa monoatomica. Aurul ii este adus in dar si pruncului Jesus, alaturi de smirna si tamaie de catre cei trei magi care au urmat steaua si l-au gasit pentru a i se inchina. Daca tamaia e simbolul divinitatii iar smirna simbolul suferintei umane, aurul a fost si a ramas simbolul regalitatii. Ipoteza ca aurul oferit lui Jesus ar fi fost de fapt in forma lui monoatomica capata astfel un sens, mai cu seama ca si celelate daruri ce i-au fost oferite lui Isus, respectiv tamaia si smirna, au tot scopul elevarii spirituale.

    Revenind in prezent si in tara noastra, popii nostri sunt blindati cu aur pana in dinti la propriu. BOR se afla in topul celor mai profitabile institutii din tara si se poate compara cu cei mai mari jucatori din economie, Petrom, BCR sau BRD, depasind companii precum Hidroelectrica, Banca Transilvania sau cel mai mare lant de retail – Metro Romania! Biserica este o institutie ce lucreaza doar pentru un profit palpabil. Nu este deloc transparenta si nu ajuta financiar pe nimeni, cu exceptia momentelor rare in care sefii bisericii urmaresc un scop, de cele mai multe ori publicitar, de imagine, contribuind cu sume modice la diverse cazuri sociale care au parte de ample relatari in media. 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen